Χαρακτηριστικά :

To GC O76 είναι μία μοναδική GSM/GPS μονάδα επικοινωνίας η οποία χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση και την ασφάλεια των οχημάτων.Είναι σχεδιασμένο για κρυφή εγκατάσταση μέσα στο όχημα, όπου παρακολουθεί :

  • Την παρουσία των εγκεκριμένων καρτών ταυτότητας εντός εμβέλειας. 
  • Την κατάσταση της ανάφλεξης, την ποιότητα της οδήγησης και άλλες

       ψηφιακές εισόδους.               

  • Την θέση του GPS, κατεύθυνση και ταχύτητα.                      
  • Την τάση του ρεύματος(τροφοδοσίας) του οχήματος.                                 
  • Την επιτάχυνση του οχήματος στους 3 άξονες.
  • Αισθητήρες ασφαλείας , στην κλήση ή στην κίνηση του εσωτερικού του 

       οχήματος.


Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στη μονάδα μνήμης και αποστέλονται στο διακομιστή για περαιτέρω επεξεργασία και εμφανίζονται στην μονάδα του χρήστη. Υποστηρίζει επίσης την επικοινωνίαμέσω SMS και κλήσεων.Τα οποία χρησιμοποι-ούνται για την αποστολή μιας ειδοποίησης στο κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη ή σ ένα οργανισμό ασφαλείας, ή προς την αντίθετη κατεύθυνση για να επικοινωνήσετε με το όχημα ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της μονάδας.


Ο συναγερμός του αυτοκινήτου είναι συνεχώς οπλισμένος και η νομιμότητα

της εισόδου στο όχημα ελέγχεται ζητώντας την κατοχή μίας κάρτα πρόσβασης.Εάν μια κάρτα πρόσβασης δεν είναι εντός της εμβέλειας του οχήματος, ο συναγερμός ενεργοποιείται μέσω SMS ή τηλεφωνικής κλήσης. Το εύρος της κάρτας πρόσβασης είναι περίπου 5 μέτρα και η επιτάχυνση της κάρτας συναγερμού του αυτοκινήτου είναι εντός 5 δευτερολέπτων. Μπορεί να συνδεθεί με έναν αισθητήρα κλίσης για την ανίχνευση κατά την απόπειρα της ρυμούλκησης ή γρύλου του οχήματος, και έναν αισθητήρα μικροκυμάτων για τηνφύλαξη του εσωτερικού. Υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας καπό για να προστατεύσει το χώρο του κινητήρα και έναν αισθητήρα κραδασμών για το συναγερμό σε περίπτωση ατυχήματος. Ο συναγερμός του αυτοκινήτου μπορεί να ενεργοποιήσει το εσωτερικό κούνημα και να απενεργοποιηθεί αυτόματα ο συναγερμός όταν η θέση GPS του οχήματος αλλάξει.

Ο συναγερμός του αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με ένα συναγερμό πανικού για χειροκίνητη κλήση και κλείδωμα με τονπροσωρινό του συναγερμό. Μπορεί επίσης να είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα ακινητοποίησης και εξοπλισμένο με εξωτερική μπαταρία back up. Μέσα από το σύστημα συναγερμού, μπορείτε επίσης να ελέγξετε επιλεγμένα χαρακτηριστικά στο αυτοκίνητο, όπως το καλοριφέρ. Μια διεπαφή USB μπορεί να συνδεθεί με την οθόνη της μονάδας, 3,5 "ή 7" οθόνη LCD για την πλοήγηση, μηνυμάτων ή εργατικού δυναμικού συναγερμού διαχείρισης.

Ταχύτητα και ακρίβεια :

Όταν ένα όχημα έχει κλαπεί, ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Όσο πιο γρήγορη η παρέμβαση, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες ανάκτησης του οχήματος άθικτο. Αυτόματος εντοπισμός, σε αντίθεση με άλλα συστήματα ασφαλείας, θα ενημερώσει αμέσως τον ιδιοκτήτη ή μια υπηρεσία ασφάλειας για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του οχήματος. Ο Οργανισμός με τη σειρά του ενεργοποιεί τη μονάδα και σε συνεργασία με την αστυνομία, το όχημα διαφυλάσσεται.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

LEVEL - GC 076

  • Κωδικός Προϊόντος: LEVEL - GC 076
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο