Διαχείριση Στόλου Οχημάτων

Η Alfakom προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση στόλου οχημάτων σας!

Διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα για τη διαχείριση στόλου οχημάτων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε πελάτη ή εταιρείας ξεχωριστά. Επιλέγοντας το κατάλληλο σύστημα, σας δίνεται η δυνατότητα για άμεση παρακολούθηση των οχημάτων σας. Τα συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων της Alfakom σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε τη συνολική κίνηση του στόλου σας . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την εταιρεία σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά της, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Παράλληλα, θα αυξήσετε την ασφάλεια τόσο των οχημάτων σας όσο και των οδηγών σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Παρακολούθηση Στόλου

Απομακρυσμένη λήψη ψηφιακού ταχογράφου

Παρακολούθηση GPS και Ζωντανά Δεδομένα

Αναφορές

namur-maintenance-required

Συντήρηση Στόλου

temperature-three-quarters

Παρακολούθηση θερμοκρασίας

Έλεγχος οχήματος

Σχεδιασμός Διαδρομών

Σχεδιασμός Διαδρομών

Εφαρμογή Κινητου

Έλεγχος καυσίμου

Συμπεριφορά οδηγού

Παρακολούθηση φορτηγών

Με τις συσκευές εντοπισμού gps, ο εντοπισμός των εταιρικών σας οχημάτων γίνεται εύκολη υπόθεση. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε την ακριβή τοποθεσία όλων των οχημάτων σας στο χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, θα έχετε άμεση πρόσβαση στο ιστορικό, όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τις διαδρομές που έχουν γίνει, τις στάσεις, με ανοιχτό ή κλειστό τον διακόπτη, καθώς και άλλες ενέργειες που έχουν καταγραφεί από τα οχήματα.

Σχέδιο χωρίς τίτλο (17)
Σχέδιο χωρίς τίτλο (18)
Σχέδιο χωρίς τίτλο (19)

Επίβλεψη των καυσίμων

Η διαχείριση των καυσίμων είναι πολύ σημαντική για τις εταιρείες μεταφορών, λόγω της υψηλής κατανάλωσης καυσίμων των φορτηγών. Η Alfakom σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη δεξαμενή καυσίμων του φορτηγού σας, τόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής του όσο και όταν είναι ακινητοποιημένο. Μπορείτε να ελέγχετε την κατανάλωση καυσίμων μέσω πολλαπλών αναφορών και γραφημάτων, που θα σας παρέχουν ακριβείς πληροφορίες. Θα ενημερώνεστε άμεσα για την κατάσταση της δεξαμενής καυσίμων, για παράδειγμα για το άνοιγμα και το κλείσιμο της τάπας πετρελαίου. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε όσα δεδομένα δίνει ο εγκέφαλος του φορτηγού, καθώς αυτά θα αποτυπώνονται στο διαχειριστικό (θερμοκρασία μηχανής, στροφές ανά λεπτό, ταχογράφο, ποσοστό γκαζιού, ταχύτητα, ρελαντί, καύσιμο, κ.α.).

Καταγραφή θερμοκρασιών

Η Alfakom σας παρέχει τη δυνατότητα ελέγχου θερμοκρασίας. Μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία των φορτηγών ψυγείων σε πραγματικό χρόνο και να δημιουργείτε αναφορές ή γραφήματα για τις θερμοκρασίες, εξάγοντάς τα σε μορφές pdf ή excel. Θα ενημερώνεστε άμεσα για τον υπολογισμό χρόνου απόψυξης ή για την κατάσταση της πόρτας (ανοιχτή ή κλειστή). Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις μεταφορές ζώντων ζώων, ευπαθών προϊόντων φορτηγών ψυγείων και για οποιεσδήποτε άλλες περιπτώσεις απαιτείται καταγραφή θερμοκρασιών.

Δρομολόγηση και αξιολόγηση οδηγού

Με τα συστήματα διαχείρισης στόλου της Alfakom μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα τα δρομολόγιά σας. Η σωστή δρομολόγηση ενισχύει την αποδοτικότητα και εξοικονομεί πολλά χρήματα σε καύσιμα και εργατοώρες. Επιλέξτε τους πελάτες σας και το σύστημα της Alfakom θα βρει την καλύτερη διαδρομή για να τους επισκεφθείτε. Μπορείτε να ορίσετε τις διαδρομές, τους χρόνους άφιξης ή παραμονής, κ.α. Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε αμφίδρομα με τους οδηγούς σας, μέσω κινητού ή tablet. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις διαδρομές κατά την εξέλιξή τους. Θα ενημερωθείτε σε περίπτωση απόκλισης από το δρομολόγιο που έχετε ορίσει και θα γνωρίζετε αν ολοκληρώθηκε, αν είχε καθυστέρηση ή αν απέτυχε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγχετε και να αξιολογείτε την απόδοση εργασίας, την ποιότητα οδήγησης και την εκτέλεση των παραγγελιών.

εικόνα_2023-02-21_103947572