Εφαρμογή

Η εταιρεία Alfakom δίνει τη δυνατότητα για εφαρμογή των συστημάτων της σε κάθε κλάδο. Προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση τόσο μικρών όσο και μεγάλων στόλων, σε οποιονδήποτε κλάδο και αν ανήκουν.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας σάς προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με τη χρήση των συστημάτων μας. Έχοντας άμεσο έλεγχο και διαχείριση του στόλου σας, αυξάνετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, βελτιώνετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας, ενώ παράλληλα μειώνετε τα έξοδα σας.

Τα συστήματα της Alfakom προσφέρουν πολλές δυνατότητες για τη διαχείριση του στόλου οχημάτων σας με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο την ακριβή θέση του οχήματός σας στο χάρτη. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε την κατάστασή του, δηλαδή την ταχύτητά του, τη διαδρομή του ή τη διεύθυνση της κίνησής του. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό που καταγράφουν τα συστήματα διαχείρισης, ελέγχοντας προηγούμενες διαδρομές και στάσεις. Σας παρέχονται, ακόμα, αναλυτικές αναφορές για τα οχήματα (ταχογράφο, θερμοκρασίες, καύσιμα, ρελαντί κ.α.). Μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις μέσω email, sms ή push notification, ώστε να ενημερώνεστε σε περιπτώσεις On/Off κινητήρα, ορίων ταχύτητας, ορίων θερμοκρασίας, διέλευσης ζωνών ελέγχου ή συναγερμού. Η διασύνδεση με συναγερμό σας παρέχει την αντικλεπτική προστασία που χρειάζεστε.

Εφαρμογή σε κάθε κλάδο

Εφαρμογή - Επιβατικά ΙΧ
ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΙΧ
Εφαρμογή - Φορτηγά
ΦΟΡΤΗΓΑ
Εφαρμογή - Μηχανές
ΜΗΧΑΝΕΣ
Εφαρμογή - Ενοικιαζόμενα
ENOIKIAZOMENA
Εφαρμογή - Λεωφορεία
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Εφαρμογή - Transfer VIP
TRANSFER VIP
Εφαρμογή - Σχολικά
ΣΧΟΛΙΚΑ
Εφαρμογή - Σκάφη
ΣΚΑΦΗ
Μηχανήματα Έργου
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ
Γεωργικά Μηχανήματα
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Κοντέινερ
ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ
Ατομικά
ΑΤΟΜΙΚΑ
Ψυκτικοί Θάλαμοι
ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
Mobile Tracker
MOBILE TRACKER

Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμο για την εταιρεία μου να χρησιμοποιεί σύστημα παρακολούθησης οχημάτων; Απαιτείται η συναίνεση του οδηγού;

Ναι, είναι νόμιμο εάν γίνεται για την παρακολούθηση της μεταφοράς ατόμων ή αγαθών ή για την ασφάλεια των εργαζομένων και των οχημάτων που χρησιμοποιούν. Η χρήση του gps απαγορεύεται μετά το τέλος του ωραρίου εργασίας. Η ενημέρωση του εργαζομένου για την παρακολούθησή του και την καταγραφή των δεδομένων είναι απαραίτητη.

Τηρεί την προστασία των προσωπικών δεδομένων η Alfakom;

Ναι. Η Alfakom είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το ιδιωτικό απόρρητο.

Τι γίνεται σε περίπτωση που χάσω τον κωδικό μου;

Επικοινωνείτε με την εταιρεία είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email, ώστε να δημιουργήσουμε άμεσα νέους κωδικούς.

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν μπορώ να δω τα οχήματά μου στο χάρτη;

Επικοινωνείτε με την εταιρεία για την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει.

Σύνδεση

Χάσατε τον κωδικό σας;

Δημιουργία ενός λογαριασμού;