Παρακολούθηση κοντέινερ

Η Alfakom προσφέρει λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Με την παρακολούθηση κοντέινερ έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων και των αποστολών σας. Τα συστήματα της Alfakom επιτρέπουν την παρακολούθηση των προσωπικών σας αντικειμένων 24 ώρες το 24ωρο.

Παρακολούθηση κοντέινερ

Παρακολούθηση

Η Alfakom σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα προσωπικά σας αντικείμενα με αυτόνομη μονάδα, χωρίς να απαιτείται φόρτιση, διότι φορτίζει με την ηλιακή ενέργεια. Υπάρχει ακόμα η επιλογή παρακολούθησης με μονάδα, η μπαταρία της οποίας διαρκεί 2 χρόνια. Η υπηρεσία αυτή είναι ιδανική για κοντέινερ, μηχανήματα, εμπορευματοκιβώτια, οχήματα και πάσης φύσεως αντικείμενα. Μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τα αντικείμενά σας και να ελέγχετε το ιστορικό τους. Να μαθαίνετε, δηλαδή, για τις διαδρομές και τις στάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και για τα χιλιόμετρα που έχουν γίνει. Ουσιαστικά θα έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες και αναλυτικό ημερολόγιο της κίνησής τους.

Πακέτα και αποστολές

Μπορείτε να βάλετε τη διακριτική μονάδα της Alfakom στην αποστολή σας. Έτσι, θα γνωρίζετε σε ποιο σημείο βρίσκεται η αποστολή σας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα έκδοσης link, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν και οι πελάτες σας πού ακριβώς βρίσκονται τα εμπορεύματά σας. Το σύστημα της Alfakom παρακολουθεί τις αποστολές σας και σας προειδοποιεί σε περίπτωση κλίσης ή κρούσης. Ελέγχει την υγρασία και τη θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Σας ειδοποιεί σε περίπτωση που ρυμουλκηθούν ή μετακινηθούν ή σε περίπτωση που υπάρξει κάποια παραβίαση. Ενημερώνεστε, ακόμα, σε περίπτωση που κινηθούν ώρες που δεν επιθυμείτε. Έτσι, θα μπορείτε να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων με τον πιο εύκολο τρόπο.

    Σύνδεση

    Χάσατε τον κωδικό σας;

    Δημιουργία ενός λογαριασμού;