Λύσεις

Η εταιρεία Alfakom προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση τόσο μικρών όσο και μεγάλων στόλων, σε οποιονδήποτε κλάδο και αν ανήκουν. Ανάλογα με τις ανάγκες σας σάς προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με τη χρήση των συστημάτων μας. Έχοντας άμεσο έλεγχο και διαχείριση του στόλου σας, αυξάνετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, βελτιώνετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας, ενώ παράλληλα μειώνετε τα έξοδα σας.

Τα συστήματα της Alfakom προσφέρουν πολλές δυνατότητες για τη διαχείριση του στόλου οχημάτων σας με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο την ακριβή θέση του οχήματός σας στο χάρτη. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε την κατάστασή του, δηλαδή την ταχύτητά του, τη διαδρομή του ή τη διεύθυνση της κίνησής του. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό που καταγράφουν τα συστήματα διαχείρισης, ελέγχοντας προηγούμενες διαδρομές και στάσεις. Σας παρέχονται, ακόμα, αναλυτικές αναφορές για τα οχήματα (ταχογράφο, θερμοκρασίες, καύσιμα, ρελαντί κ.α.). Μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις μέσω email, sms ή push notification, ώστε να ενημερώνεστε σε περιπτώσεις On/Off κινητήρα, ορίων ταχύτητας, ορίων θερμοκρασίας, διέλευσης ζωνών ελέγχου ή συναγερμού. Η διασύνδεση με συναγερμό σας παρέχει την αντικλεπτική προστασία που χρειάζεστε.

Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κλάδο

Λύσεις - Επιβατικά ΙΧ
ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΙΧ
Λύσεις - Φορτηγά
ΦΟΡΤΗΓΑ
Λύσεις - Μηχανές
ΜΗΧΑΝΕΣ
Λύσεις - Ενοικιαζόμενα
ENOIKIAZOMENA
Λύσεις - Λεωφορεία
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Λύσεις - Transfer VIP
TRANSFER VIP
Λύσεις - Σχολικά
ΣΧΟΛΙΚΑ
Λύσεις - Σκάφη
ΣΚΑΦΗ
Μηχανήματα Έργου
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ
Γεωργικά Μηχανήματα
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Κοντέινερ
ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ
Ατομικά
ΑΤΟΜΙΚΑ
Ψυκτικοί Θάλαμοι
ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
Mobile Tracker
MOBILE TRACKER

Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμο για την εταιρεία μου να χρησιμοποιεί σύστημα παρακολούθησης οχημάτων; Απαιτείται η συναίνεση του οδηγού;

Ναι, είναι νόμιμο εάν γίνεται για την παρακολούθηση της μεταφοράς ατόμων ή αγαθών ή για την ασφάλεια των εργαζομένων και των οχημάτων που χρησιμοποιούν. Η χρήση του gps απαγορεύεται μετά το τέλος του ωραρίου εργασίας. Η ενημέρωση του εργαζομένου για την παρακολούθησή του και την καταγραφή των δεδομένων είναι απαραίτητη.

Τηρεί την προστασία των προσωπικών δεδομένων η Alfakom;

Ναι. Η Alfakom είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία που αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το ιδιωτικό απόρρητο.

Τι γίνεται σε περίπτωση που χάσω τον κωδικό μου;

Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν μπορώ να δω τα οχήματά μου στο χάρτη;