Διαχείριση μηχανολογικού εξοπλισμού

Η Alfakom σας προσφέρει τη δυνατότητα για διαχείριση του μηχανολογικού εξοπλισμού του εργοταξίου σας. Με το gps tracker μπορείτε να παρακολουθείτε απομακρυσμένα και χωρίς άγχος το μηχανολογικό σας εξοπλισμό.

Είναι κατάλληλο για αυτοκινούμενα μηχανήματα που λειτουργούν με κινητήρια θερμική μηχανή, όπως οι εκσκαφείς, οι αυτοκινούμενοι γερανοί, οι φορτωτές, κλπ. Για τα μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, εκτός από τις βασικές υπηρεσίες, υπάρχουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες που είναι αναγκαίες στο συγκεκριμένο κλάδο.

Διαχείριση μηχανολογικού εξοπλισμού

Παρακολούθηση μηχανημάτων

Η Alfakom σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ακριβή τοποθεσία όλων των μηχανημάτων-οχημάτων του εργοταξίου σας live στο χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εύκολα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των μηχανημάτων σας, με άμεση πρόσβαση στο ιστορικό. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις διαδρομές που έχουν γίνει, τις στάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με ανοιχτό ή κλειστό διακόπτη, καθώς και άλλες ενέργειες που έχουν καταγραφεί από τα οχήματα.

Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα καταγραφής των ωρών λειτουργίας, έτσι ώστε να διευκολύνεστε κατά την πληρωμή των συνεργατών και των υπαλλήλων σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνεται με βάση τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει τα μηχανήματα ή με βάση τις πραγματικές ώρες λειτουργίας τους. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης απενεργοποίησης των μηχανημάτων σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Μπορείτε, επίσης, να ελέγχετε τα δεδομένα του εγκεφάλου των μηχανημάτων, που είναι προσαρμοσμένα στο διαχειριστικό. Μία ακόμα πολύ σημαντική δυνατότητα που παρέχει η Alfakom είναι η έκδοση ειδικού link για τους πελάτες σας. Έτσι, θα μπορούν να έχουν πλήρη εποπτεία του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ειδοποιήσεις-αντικλεπτική λειτουργία

Μπορείτε να ενημερώνεστε με email, sms ή push notification. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση ρυμούλκησης, απομάκρυνσης από κάποια συγκεκριμένη περιοχή που έχετε ορίσει και σε περίπτωση κίνησης μη επιτρεπτές ώρες. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να προστατέψετε τα μηχανήματά σας από κλοπές. Επιπλέον, θα ενημερώνεστε για το αν οι συνεργάτες σας δουλεύουν πραγματικές ώρες και για το αν γίνονται άσκοπα χιλιόμετρα, άσκοπες στάσεις, κ.α. Θα λαμβάνετε επίσης ενημερώσεις σχετικά με τις συντηρήσεις, το service ή την αλλαγή λαδιών.

    Σύνδεση

    Χάσατε τον κωδικό σας;

    Δημιουργία ενός λογαριασμού;