Παρακολούθηση ψυκτικών θαλάμων

Με την υπηρεσία της Alfakom για την παρακολούθηση ψυκτικών θαλάμων μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων σας. Είναι ιδανική για επαγγελματίες και εταιρείες που επιθυμούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά έναν ή περισσότερους ψυκτικούς θαλάμους και καταψύκτες.

Παρακολούθηση ψυκτικών θαλάμων

Παρακολούθηση ψυκτικών θαλάμων

Θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση λειτουργίας των ψυκτικών σας θαλάμων και των καταψυκτών σας. Θα μπορείτε να ελέγχετε τις θερμοκρασίες των ψυκτικών σας θαλάμων με διαγράμματα και λεπτομερείς αναφορές. Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται αναλλοίωτα στο server για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορείτε να τα δείτε ανά πάσα στιγμή. Επίσης, μπορείτε να βλέπετε τη θερμοκρασία και την υγρασία των ψυκτικών θαλάμων, από ιστορικό καταγεγραμμένο για έναν χρόνο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Έχετε, ακόμα, τη δυνατότητα να βλέπετε τη μέγιστη και την ελάχιστη θερμοκρασία, καθώς και τη μέση τιμή αυτών. Ουσιαστικά έχετε άμεση εικόνα όλων των παραγόντων που χρειάζεται να γνωρίζετε: θερμοκρασία, υγρασία, αν είναι στο ρεύμα ή αν έχει πέσει το ρεύμα, αν η πόρτα είναι ανοιχτή ή κλειστή, διαδικασία απόψυξης, κ.α.

Ειδοποιήσεις και ενημερώσεις

Το σύστημα της Alfakom φροντίζει για εσάς και σας ενημερώνει για όλα. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τυχόν απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας ή της υγρασίας. Ενημερώνεστε σε περίπτωση που ξεπεραστούν τα προκαθορισμένα όρια, ώστε να πράξετε άμεσα. Ειδοποιείστε μέσω email, sms ή push notifications στην εφαρμογή σας. Λαμβάνετε πολλαπλές ειδοποιήσεις σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα έτσι ώστε να κινηθείτε άμεσα για να μη χαλάσουν τα προϊόντα σας, σε περίπτωση που ανοίγει ή κλείνει η πόρτα ή σε περίπτωση που κάνουν απόψυξη οι ψυκτικοί θάλαμοι.

    Σύνδεση

    Χάσατε τον κωδικό σας;

    Δημιουργία ενός λογαριασμού;