Διαχείριση στόλου σχολικών

Η διαχείριση στόλου των σχολικών λεωφορείων είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια των μαθητών. Η Alfakom, με τα συστήματα εντοπισμού gps που διαθέτει, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την οργάνωση και τον έλεγχο των σχολικών λεωφορείων.

Διαχείριση στόλου σχολικών λεωφορείων

Έλεγχος στόλου σχολικών λεωφορείων

Με το gps εντοπισμού θα μπορείτε να ελέγχετε τα σχολικά λεωφορεία σε πραγματικό χρόνο. Θα γνωρίζετε την ταχύτητα των οχημάτων, την κατεύθυνση της κίνησής τους ή τη διεύθυνση στην οποία βρίσκονται. Θα έχετε, επίσης, άμεση επικοινωνία με τον οδηγό για την αποστολή της διαδρομής. Δίνεται ακόμα η δυνατότητα παρακολούθησης του ιστορικού που κρατάει το σύστημα. Έτσι, θα ελέγχετε τις διαδρομές και τις στάσεις που έχουν γίνει, θα γνωρίζετε από πού ξεκίνησε το όχημα, πού σταμάτησε, τη διάρκεια της διαδρομής, τα χιλιόμετρα της διαδρομής και τη μέση ταχύτητα του οχήματος. Διατίθενται, επιπλέον, αναλυτικές αναφορές και στατιστικά, ώστε να γνωρίζετε λεπτομέρειες για τα οχήματα και για τον τρόπο με τον οποίο αυτά κινούνται.

Επιπλέον δυνατότητες

Η Alfakom σας δίνει τη δυνατότητα έκδοσης link, ώστε να μπορούν να βλέπουν οι γονείς που βρίσκονται τα παιδιά τους. Με αυτόν τον τρόπο θα αισθάνονται σιγουριά για την ασφάλεια των παιδιών τους, καθώς θα μπορούν να έχουν τον έλεγχο και την πλήρη εποπτεία του σχολικού λεωφορείου. Μπορείτε, ακόμα, να δημιουργήσετε βέλτιστη διαδρομή για τους οδηγούς. Έτσι, θα ακολουθούν την καλύτερη διαδρομή και να πηγαίνουν πιο γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση στα σημεία παραλαβής των μαθητών. Πλέον μπορείτε να ελέγχετε την ώρα άφιξης, στάσης και αναχώρησης από το σημείο παραλαβής. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε βέβαιοι πως δεν θα υπάρξουν παρανοήσεις.

    Σύνδεση

    Χάσατε τον κωδικό σας;

    Δημιουργία ενός λογαριασμού;