Μεταφορά Επιβατών

Καύσιμα-πληροφορίες εγκεφάλου

Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τα καύσιμα και την πληρότητα της δεξαμενής καυσίμων. Θα μπορείτε να βλέπετε τις πληροφορίες που δίνει ο εγκέφαλος του λεωφορείου, καθώς αυτές αποτυπώνονται στο διαχειριστικό. Σε περίπτωση που τοποθετηθούν λιγότερα καύσιμα από αυτά που πρέπει, θα είστε σε θέση να το δείτε, παρακολουθώντας το ποσοστό καυσίμου που υπάρχει στο ντεπόζιτο. Θα μπορείτε, επιπλέον, να παρακολουθείτε την κατανάλωση καυσίμων του λεωφορείου από ταξίδι σε ταξίδι. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να μειώσετε τα έξοδά σας και να εξοικονομήσετε χρήματα, αποφεύγοντας την πολύωρη στάση στο ρελαντί.

Ειδοποιήσεις-ενημερώσεις

Με το σύστημα της Alfakom έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν αφαιρεθεί απότομα το καύσιμο από το ρεζερβουάρ. Σε περίπτωση δηλαδή κλοπής ή απώλειας καυσίμου ενημερώνεστε άμεσα. Μπορείτε να το δείτε επίσης και στο σύστημα, με τη βοήθεια των διαγραμμάτων που προσφέρονται. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε σε περίπτωση που ανοιχτεί το ρεζερβουάρ για να τοποθετηθεί το καύσιμο, ελέγχοντας πότε ανοίχτηκε και σε ποιο σημείο. Επίσης, λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση που ξεπεραστούν τα όρια ταχύτητας, σε περίπτωση που το λεωφορείο βγει εκτός της γεωγραφικής ζώνης που έχετε ορίσει ή σε περίπτωση που κινηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας (μη εξουσιοδοτημένη κίνηση). Οι ενημερώσεις γίνονται μέσω email, sms ή push notification. Έτσι, έχετε τον πλήρη έλεγχο του στόλου σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

_e_f__e_a-7-e1585060791237

Επιπλέον δυνατότητες

Η Alfakom δίνει τη δυνατότητα έκδοσης link για να βλέπει ανά πάσα στιγμή ο συνεργάτης σας ή ο πελάτης σας που βρίσκεται το λεωφορείο σας. Επίσης, προσφέρει wifi για τα λεωφορεία, προκειμένου να μπορούν οι επιβάτες να εξυπηρετούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακίνησής τους. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε το λεωφορείο σας και να ελέγχετε τα χιλιόμετρα, τις στάσεις, τις ώρες λειτουργίας, κ.α. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε κάμερες 3g, 4g και wifi στο χώρο του λεωφορείου. Έτσι, θα έχετε την πλήρη εποπτεία του εσωτερικού ή του εξωτερικού χώρου που θέλετε να ελέγχετε, απομακρυσμένα, μέσω του κινητού σας και με δυνατότητα καταγραφής για μεγάλο χρονικό διάστημα.