Λύσεις και Εφαρμογές

360* υπηρεσίες στη διαχείριση στόλου οχημάτων από την ALFAKOM

Εταιρικοί Στόλοι

Χρησιμοποιήστε τις κρατήσεις οχημάτων, την αποδοτικότητα του στόλου και άλλες λύσεις για να διασφαλίσετε την αποτελεσματική χρήση όλων των οχημάτων της εταιρείας σας.

Μηχανήματα Έργου

Η προβολή της τοποθεσίας των οχημάτων σας, ο καθορισμός γεωφραγμάτων και η λήψη λεπτομερών αναφορών θα γίνουν γρήγορα και εύκολα με τις λύσεις μας.

 

Μεταφορά Επιβατών

Η παρακολούθηση GPS και η συμπεριφορά του οδηγού είναι μερικές μόνο από τις λύσεις τηλεματικής του στόλου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την απόδοση του στόλου και να βελτιώσετε την οδική ασφάλεια.

 

Σχέδιο χωρίς τίτλο (9)

Δεδομένα Ψηφιακου Ταχογράφου

Σύνδεση με ψηφιακό ταχογράφο, Αναπαράσταση δεδομένων σε πλατφόρμα. Συμμόρφωση με κανονισμούς, Συμμόρφωση με το Hours of Service (HOS),Επιβολή και επιθεωρήσεις, Βελτιωμένη διαχείριση στόλου, Πρόληψη της κόπωσης του οδηγού , Υποστήριξη αποδεικτικών στοιχείων

Live Δεδομένα θερμοκρασίας Ψυκτικών Θαλάμων

Χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία αισθητήρων θερμοκρασίας BLE καθώς και συσκευές που κάνουν απευθείας σύνδεση με τον θερμογράφο σας(Carrier-Themorking) για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια και τη σταθερότητα των μετρήσεων μας.

Αγροτοβιομηχανία

Δείτε πού βρίσκονται οι εργαζόμενοι και τα περιουσιακά σας στοιχεία, ακολουθήστε τα επίπεδα καυσίμου των οχημάτων και επικοινωνήστε με τους οδηγούς ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές μας για κινητά, την παρακολούθηση στοιχείων gps και άλλες λειτουργίες

 

Σκάφη

Με τα συστήματα της Alfakom θα μπορείτε να έχετε την επίβλεψη του σκάφους σας με live απεικόνιση στο χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής του, καθώς και όταν αυτό είναι σταματημένο.

Ενοικιαζόμενα Οχήματα

Βελτιώστε την απόδοση και την ασφάλεια του στόλου σας με τα προηγμένα συστήματα της Alfakom για τη διαχείριση ενοικιαζόμενων οχημάτων.