Παρακολούθηση σκαφών

Παρακολούθηση σκαφών

Το gps tracker σας προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σκάφος σας ανά πάσα στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Θα γνωρίζετε πληροφορίες για τα σκάφη (σε κίνηση, σε στάση, παρκαρισμένα, στο ρελαντί), για την ταχύτητά τους, για την κατεύθυνσή τους, για τις συντεταγμένες τους και για το σημείο στο οποίο βρίσκονται. Έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε επιπλέον λεπτομέρειες για τα σκάφη (ταχογράφος, απόσταση που έχει διανύσει το σκάφος, τροφοδοσία μπαταρίας). Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε αυτόνομη μονάδα gps με μεγάλης διάρκειας μπαταρία. Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα καταγραφής των ωρών λειτουργίας, έτσι ώστε να διευκολύνεστε κατά την πληρωμή των συνεργατών και των υπαλλήλων σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνεται με βάση τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει τα μηχανήματα ή με βάση τις πραγματικές ώρες λειτουργίας τους. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης απενεργοποίησης των μηχανημάτων σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Μπορείτε, επίσης, να ελέγχετε τα δεδομένα του εγκεφάλου των μηχανημάτων, που είναι προσαρμοσμένα στο διαχειριστικό. Μία ακόμα πολύ σημαντική δυνατότητα που παρέχει η Alfakom είναι η έκδοση ειδικού link για τους πελάτες σας. Έτσι, θα μπορούν να έχουν πλήρη εποπτεία του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ιστορικό σκαφών

Τα συστήματα της Alfakom καταγράφουν το ιστορικό των διαδρομών και των στάσεων του σκάφους. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε από πού ξεκίνησε το σκάφος, πού σταμάτησε, τη διάρκεια της διαδρομής, τα χιλιόμετρα που διάνυσε και τη μέση ταχύτητά του. Υπάρχει, ακόμα, αναλυτικό ημερολόγιο με την πορεία και την κίνηση του σκάφους. Η απεικόνιση και η αναπαράσταση της διαδρομής γίνονται μέσω της υπηρεσίας google earth. Επιπλέον, η Alfakom σας παρέχει αναλυτικές αναφορές και στατιστικά για να ελέγχετε λεπτομερώς τα σκάφη σας.

Ενημερώσεις-ειδοποιήσεις

Σας δίνεται η δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email, sms ή push notification. Θα ενημερώνεστε σε περίπτωση που το σκάφος σας εισέλθει σε ύδατα, απαγορευμένες ζώνες, βραχονησίδες ή υφάλους, σε περίπτωση που φύγει από μία συγκεκριμένη ζώνη που έχετε ορίσει (π.χ. την έδρα σας), σε περίπτωση ρυμούλκησης ή σε περίπτωση που ξεπεραστούν τα όρια ταχύτητας. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τα service, δηλαδή για την αλλαγή λαδιών ή για άλλες συντηρήσεις. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα διασύνδεσης του gps με συναγερμό και σε περίπτωση που αυτός χτυπήσει θα ενημερώνεστε άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προστατεύσετε το σκάφος σας από κλοπές. Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα καταγραφής των ωρών λειτουργίας, έτσι ώστε να διευκολύνεστε κατά την πληρωμή των συνεργατών και των υπαλλήλων σας. Η πληρωμή μπορεί να γίνεται με βάση τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει τα μηχανήματα ή με βάση τις πραγματικές ώρες λειτουργίας τους. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης απενεργοποίησης των μηχανημάτων σε περίπτωση που το επιθυμείτε. Μπορείτε, επίσης, να ελέγχετε τα δεδομένα του εγκεφάλου των μηχανημάτων, που είναι προσαρμοσμένα στο διαχειριστικό. Μία ακόμα πολύ σημαντική δυνατότητα που παρέχει η Alfakom είναι η έκδοση ειδικού link για τους πελάτες σας. Έτσι, θα μπορούν να έχουν πλήρη εποπτεία του μηχανολογικού εξοπλισμού.