6 Λόγοι για να βάλετε και εσείς ψηφιακό ταχογράφο στα φορτηγά σας

Ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντα της διαχείρισης μιας στόλου είναι να διασφαλίζει ότι οι οδηγοί λειτουργούν σύμφωνα με τους κανονισμούς. Η παρακολούθηση των δεδομένων που συλλέγονται από τους ταχογράφους είναι κρίσιμη καθώς βοηθά τους διαχειριστές της στόλου να παρακολουθούν την απόδοση των οδηγών, η οποία επηρεάζει άμεσα τη συνολική παραγωγικότητα. Ευτυχώς, οι σύγχρονοι ταχογράφοι μπορούν να συνδεθούν μέσω διαφόρων πρωτοκόλλων όπως το K-Line, ALL-CAN, Tacho CAN ή FMS, που διευκολύνουν τη μεταφορά και ανάλυση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους διαχειριστές της στόλου να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και να παρακολουθούν την πρόοδο των οδηγών και των αποτελεσμάτων. Ως αποτέλεσμα, οι διαχειριστές του στόλου μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις ώρες εργασίας των οδηγών, να ελέγχουν την κατανάλωση καυσίμου, να βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και να βελτιστοποιούν τη συνολική απόδοση της στόλου. Η δυνατότητα ανάγνωσης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο είναι αναμφισβήτητα ένα απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινή λειτουργία σύγχρονων στόλων.

  • Ένας ψηφιακός ταχογράφος παρέχει ακριβείς καταγραφές του χρόνου οδήγησης, της ταχύτητας και άλλων στοιχείων που σχετίζονται με την οδήγηση .
  • Με τη χρήση ενός ψηφιακού ταχογράφου εξασφαλίζεται η συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
  • Βελτίωση της ασφάλειας κατά τη διαδρομή.
  • Μείωση του κόστους καυσίμων.
  • Με τη χρήση ψηφιακού ταχογράφου βελτιώνεται η διαχείριση του χρόνου και επιτυγχάνεται αποδοτικότερη οργάνωση εργασίας.
  • Η χρήση ψηφιακού ταχογράφου βοηθάει στη βελτίωση του περιβάλλοντος και στην επίτευξη των περιβαλλοντικών κανονισμών της ΕΕ.

Το Teltonika FMC 650 είναι ένας ιδιαίτερα προηγμένος και κορυφαίος ιχνηλάτης στον τομέα των GPS Tracker που σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφαλείς υπηρεσίες βασισμένες στη θέση στους χρήστες της. Είτε θέλετε να παρακολουθείτε το στόλο σας, τους εργαζόμενους σας ή τα οχήματά σας, το FMC 650 είναι η τελική λύση που χρειάζεστε. 

Η αξιόπιστη σύνδεση 4G με εναλλακτικό δίκτυο 2G εξασφαλίζει ευρεία κάλυψη των αναγκών διαχείρισης του στόλου σας. Παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής ανάγνωσης δεδομένων ταχογράφου μέσω συνδέσεων K-Line, Tacho CAN ή FMS για καθημερινή διαχείριση του οδηγού και απόδοση στόλου. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, ειδοποιήσεων συναγερμού και ενημερώσεων παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, μεταξύ άλλων. 

Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε μεγάλης εταιρείας, το FMC 650 είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας.