Δικαίωμα επιστροφής

Εγγυόμαστε για τα προϊόντα μας 24 μήνες 1 περίοδο εγγύησης.Όλες οι μπαταρίες φέρουν περίοδο εγγύησης 6 μηνών.

Δεν παρέχεται υπηρεσία επισκευής μετά την εγγύηση για προϊόντα.

1 Πρόσθετη συμφωνία για εκτεταμένη περίοδο εγγύησης μπορεί να συμφωνηθεί χωριστά.

Εάν ένα προϊόν σταματήσει να λειτουργεί εντός αυτού του συγκεκριμένου χρόνου εγγύησης, το προϊόν μπορεί να :

  • Επισκευαστεί
  • Αντικατασταθεί με ίδιο προϊόν
  • Αντικατασταθεί με ένα ισοδύναμο επισκευασμένο προϊόν που πληροί την ίδια λειτουργικότητα.
  • Αντικατασταθεί με διαφορετικό προϊόν που πληροί την ίδια λειτουργικότητα στην περίπτωση EOL για το αρχικό προϊόν.

Ακύρωση παραγγελίας
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει ακύρωση της παραγγελίας εντός 12 ωρών από τη στιγμή που θα την υποβάλει και εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής. Στην περίπτωση αυτή γίνεται εξολοκλήρου η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.
Για την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει ο πελάτης να στείλει email [email protected] και να ζητάει την ακύρωση της παραγγελίας αναφέροντας τον αύξων αριθμό αυτής, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας σταθερό και κινητό.
Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί και βρίσκεται καθοδόν προς παράδοση παρακρατείτε το ποσό των εξόδων μεταφοράς της αποστολής αλλά και τα μεταφορικά της επιστροφής προς την έδρα μας.

Διαθεσιμότητα
Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας. 

Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμα μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας, για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν. 

Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Περιπτώσεις Ανωτέρας Βίας
Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (λιμοι, σεισμοί κτλ.) στις οποίες υπάρχει ενημέρωση απο εμάς για τις καθυστερήσεις των αποστολών ο πελάτης είναι υπεύθυνος εξ ολοκλήρου για την μεταφορά και σε περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεται κανονικά με τα έξοδα μεταφοράς (αποστολής και επιστροφής) εξολοκλήρου ακόμα και στις παραγγελίες με δωρεάν μεταφορικά τα οποία έχει χρεωθεί η εταιρία μας από την μεταφορική εταιρία