Γεωργικά Μηχανήματα

Παρακολούθηση γεωργικών μηχανημάτων

Η γεωργία αναπτύσσεται συνεχώς και αναβαθμίζεται. Τα τελευταία χρόνια τα γεωργικά μηχανήματα εξελίσσονται και εκσυγχρονίζονται, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει διαρκώς το κόστος τους. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να προστατέψετε την περιουσία σας με την παρακολούθηση των γεωργικών σας μηχανημάτων. Η Alfakom σας προσφέρει καινοτόμες λύσεις, οι οποίες θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη και παραγωγική, με τα συστήματα έξυπνης γεωργίας. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και ανταγωνιστικοί, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Τα συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων της Alfakom σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε τη συνολική κίνηση του στόλου σας . Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την εταιρεία σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά της, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Παράλληλα, θα αυξήσετε την ασφάλεια τόσο των οχημάτων σας όσο και των οδηγών σας.

Μεταφορά φορτίων

Η Alfakom σας παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης φορτίων από την παραλαβή τους, κατά τη μεταφορά τους και μέχρι την άφιξή τους στον τελικό προορισμό. Θα γνωρίζετε με ακρίβεια τις ώρες παραλαβής και παράδοσης, τα χιλιόμετρα που έγιναν και τις στάσεις που πραγματοποιήθηκαν. Θα μπορείτε, επίσης, να ελέγχετε το ιστορικό των διαδρομών, οι οποίες είναι αποτυπωμένες στο χάρτη.

Σχέδιο χωρίς τίτλο (19)

Αναφορές και ειδοποιήσεις

Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε συγκεντρωτικές αναφορές σχετικά με τις αγροτικές σας δραστηριότητες. Μπορείτε εύκολα να χαράξετε τα χωράφια σας και να μαθαίνετε για τις κινήσεις των αγροτικών σας οχημάτων. Θα ενημερώνεστε για την είσοδο των γεωργικών οχημάτων, για τις ώρες που κινήθηκαν εκεί, καθώς και για το τέλος της εργασίας τους και την έξοδό τους από το χωράφι. Μπορείτε, επίσης, να ενημερώνεστε άμεσα για την αλλαγή της κατάστασης του μηχανήματός σας (διακόπτης ανοιχτός/διακόπτης κλειστός).